Οι κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για το 2024

Αν ψάχνεις τις πιο trendy τάσεις στα μαλλιά για το 2024, είσαι στο σωστό μέρος! Η ανανέωση των μαλλιών σου είναι ένας από τους αποτελεσματικότερους και πιο απλούς τρόπους για να μεταμορφώσεις την εμφάνισή σου. Το περασμένο έτος οι τάσεις συμπεριλάμβαναν αποχρώσεις όπως το μελί (ντορέ) ξανθό, το σοκολατί μελαχρινό, και φυσικά το κόκκινο και το χάλκινο. Πάμε, λοιπόν, να δούμε ποιες είναι φέτος οι πιο trendy αποχρώσεις που μπορείς να δοκιμάσεις! Η ομάδα του Le tif συγκέντρωσε τις πιο in τάσεις στα μαλλιά για το 2024, για να ανανεώσεις το look σου σύμφωνα με την τελευταία λέξη της μόδας στον κόσμο της κομμωτικής.

Τάσεις στα μαλλιά για το 2024: Επιστροφή στις φυσικές αποχρώσεις

Οι τάσεις στα μαλλιά για το 2024 θα είναι πολύ κοντά στις φυσικές αποχρώσεις, οι οποίες επιστρέφουν στο προσκήνιο. Παράλληλα, θα βλέπουμε συχνά ένα παιχνίδι με παραλλαγές του στυλ «χρώμα μέσα στο χρώμα». Αυτό σημαίνει ότι η απόχρωση θα είναι πολυδιάστατη με μοναδική οπτική κίνηση που δημιουργείται στο εσωτερικό των μαλλιών, δηλαδή στον ίδιο τόνο χρώματος με διαφορετικές αποχρώσεις που θα δένουν ιδανικά μεταξύ τους.

Επιπλέον, στις τάσεις στα μαλλιά για το 2024 θα κυριαρχήσει η κομψότητα στα χρώματα με λιγότερη έμφαση προς τις αποχρώσεις της μόδας. Σίγουρα θα δεις πιο δροσερές, βαθιές μελαχρινές, μπρονζέ μίξεις που ενσωματώνουν ήρεμες αντιθέσεις στα μήκη και τις άκρες. Ή όπως θα λέγαμε στον χώρο της κομμωτικής…ρίζες με βάθος!

Μην ανησυχείς, όμως, γιατί οι αγαπημένες μας χάλκινες αποχρώσεις δεν πάνε πουθενά! Το χάλκινο είναι ένα χρώμα που βλέπουμε πολύ τα τελευταία χρόνια, και πιθανότατα αυτό θα συνεχιστεί και φέτος, καθώς συμπεριλαμβάνεται ως μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά για το 2024.

Πώς θα ξέρω ποια από τις τάσεις στα μαλλιά για το 2024 μου ταιριάζει;

Η επιλογή της καλύτερης απόχρωσης για τα μαλλιά σας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Πριν αποφασίσετε ποια από τις τάσεις στα μαλλιά για το 2024 προτιμάτε, ένα πολύ σημαντικό πρώτο βήμα είναι το να ανακαλύψετε εάν ο τόνος του δέρματός σας είναι θερμός ή ψυχρός. Γενικά, τα άτομα με θερμό τόνο στο δέρμα τους αναδεικνύουν καλύτερα τα χαρακτηριστικά τους με ζεστές μελαχρινές αποχρώσεις, όπως καραμελέ ή καστανό που συνδυάζονται με ανταύγειες ροδακινί ή χρυσαφί. Στις γυναίκες με ψυχρούς τόνους στο δέρμα ταιριάζουν πιο ψυχρές μελαχρινές αποχρώσεις όπως το καφέ σταχτί ή το ψυχρό σοκολατί που συνδυάζονται με μπεζ ξανθές αποχρώσεις!

Σε συνδυασμό με τον τόνο του δέρματος, είναι σημαντικό να λάβεις υπόψη το χρώμα των ματιών σου και το φυσικό χρώμα των μαλλιών σου όταν επιλέγεις μια απόχρωση. Για εξατομικευμένες συμβουλές, είναι καλύτερο να συμβουλευτείς έναν επαγγελματία κομμωτή που μπορεί να αξιολογήσει τον τόνο του δέρματός σου και να σε βοηθήσει να επιλέξεις την πιο κολακευτική απόχρωση για εσένα! Μπορείς, επίσης να συμβουλευτείς, τον οδηγό μας με περισσότερες πληροφορίες για το κατάλληλο χρώμα μαλλιών για την επιδερμίδα σου.

Ανεξάρτητα, όμως, από το αν η επιδερμίδα σου χαρακτηρίζεται από θερμούς, ψυχρούς ή ουδέτερους τόνους, θα βρεις σίγουρα κάτι που σου ταιριάζει ανάμεσα στις τάσεις στα μαλλιά για το 2024!

Vintage Brown: η επιστροφή του retro

Τάσεις στα μαλλιά 2024: Vintage Brown

Όπως αναφέραμε παραπάνω, οι φυσικές αποχρώσεις είναι από τις κυρίαρχες τάσεις στα μαλλιά για το 2024. Φέτος, οι μελαχρινές θα θυμίζουν το παρελθόν, καθώς μια δημοφιλής απόχρωση θα είναι το Vintage Brown, μια σοφιστικέ απόχρωση που αποπνέει κλασική γοητεία. Τοποθετώντας λεπτά ξανοίγματα από ζεστές και ψυχρές αποχρώσεις του καστανού, παραμένουμε πιστοί σε μια φυσική όψη των μαλλιών, η οποία όμως εμπλουτίζεται από την εναλλαγή των μελαχρινών τόνων. Είτε προτιμάτε τα μαλλιά σας ίσια είτε σγουρά, το vintage brown ταιριάζει σε όλα τα στυλ μαλλιών, δίνοντάς σας μια αίσθηση διαχρονικής κομψότητας.

Cherry Violet: Η cool εξέλιξη του κόκκινου

Τάσεις στα μαλλιά 2024: Cherry Violet

Η Cherry Violet είναι μια απόχρωση που άρχισε ήδη να γίνεται δημοφιλής από το 2023. Συνεχίζει, λοιπόν, να εμφανίζεται και στις τάσεις στα μαλλιά για το 2024, αυτή τη φορά όμως με πιο σκούρουςς και πιο έντονους τόνους σε σχέση με πέρυσι. Αυτή η απόχρωση μοιάζει περισσότερο με ένα κόκκινο βιολετί που έχει ψυχρούς υποτόνους και είναι λιγότερο φυσική από όσες έχουμε δει τον τελευταίο καιρό να είναι trend στα κόκκινα. Το χρώμα αυτό αποτελεί μια δυναμική επιλογή για όσες αναζητούν βαμμένα μαλλιά σε λιγότερο συμβατική απόχρωση.

Warm Apricot: το πιο γλυκό χάλκινο χρώμα

Τάσεις για τα μαλλία 2024: Warm Apricot

Η Warm Apricot είναι μια αξιαγάπητη, θερμή απόχρωση χάλκινου η οποία προσδίδει στα μαλλιά σας μια ροδακινί λάμψη. Το απαλό αυτό χρώμα χαρακτηρίζεται από θηλυκότητα, συμβάλλοντας σε μια φρέσκια και γλυκιά όψη. Ανήκει στην οικογένεια των χάλκινων αποχρώσεων, οι οποίες κυριαρχούν ανάμεσα στις τάσεις στα μαλλιά για το 2024 αλλά και στις τάσεις των τελευταίων χρόνων γενικότερα. Η warm apricot είναι η τέλεια επιλογή εάν ψάχνεις για ένα χρώμα με μια δόση παιχνιδιάρικου χαρακτήρα, ιδιαίτερα για την άνοιξη ή το καλοκαίρι.

Soft Ombré: μοντέρνο αποτέλεσμα με low maintenance

Τάσεις για τα μαλλιά 2024: Soft Ombre

Τα Sombré, όπως επίσης ονομάζονται, δηλαδή τα διακριτικά Ombré, είναι σε άνοδο. Με την τεχνική αυτή, ένα πιο βαθύ χρώμα στη ρίζα δίνει έμφαση στα πιο ανοιχτόχρωμα κομμάτια στα μήκη και τις άκρες. Αυτό είναι απολύτως λογικό, καθώς κλίνουμε περισσότερο προς ανεπαίσθητες αντιθέσεις, και τη γενικότερη τάση προς ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Βέβαια, το ombré είναι μια τεχνική που μπορεί να γίνει με όποια χρώματα επιθυμούμε. Οι έντονες γραμμές που οδηγούν το μάτι μέχρι τις ρίζες των μαλλιών μπορεί να φαίνονται πλέον ξεπερασμένες. Με το soft ombre, όμως, το χρώμα ξεκινά σταδιακά, δίνοντας ένα πιο μοντέρνο και φυσικό αποτέλεσμα που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στις τάσεις στα μαλλιά για το 2024.

Vanilla hair: το πιο ευέλικτο ξανθό

Τάσεις για τα μαλλιά 2024: Vanilla

Η απόχρωση Vanilla αποτελείται από έναν υπέροχο συνδυασμό χρωμάτων. Οι χρυσαφένιες και ελαφρώς ψυχρές αποχρώσεις αναμειγνύονται δημιουργώντας τον απαλό τόνο της βανίλιας. Θα είναι στις τάσεις στα μαλλιά για το 2024, καθώς πρόκειται για ένα υπέροχο ενδιάμεσο ξανθό που εξακολουθεί να παραμένει λαμπερό. Δεν είναι πολύ χρυσαφένιο ή πολύ ψυχρό, και επομένως μπορεί να σου πηγαίνει είτε η επιδερμίδα σου έχει θερμούς είτε ψυχρούς τόνους. Αυτή η απαλή και εκλεπτυσμένη απόχρωση δίνει μια αίσθηση φυσικής ομορφιάς. Αποτελεί την τέλεια επιλογή για όσους επιθυμούν μια ανάλαφρη και λαμπερή εμφάνιση χωρίς τη σκληρότητα των ψυχρών ξανθών αποχρώσεων.

Face-Framing Highlights: μια πινελιά λάμψης

Τάσεις στα μαλλιά για το 2024: Face-Framing Highlights

Τα κομψά ξανοίγματα που πλαισιώνουν το πρόσωπο δεν πάνε πουθενά και παραμένουν στις τάσεις στα μαλλιά για το 2024. Όταν τα δύο μπροστινά κομμάτια των μαλλιών έχουν πιο ογκώδεις ανταύγειες, δίνουν μια πιο “ηλιοκαμένη” ξανθιά εμφάνιση. Αυτές οι ανταύγειες έχουν σχεδιαστεί για να φωτίζουν και να αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά του ατόμου. Μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε στυλ και μήκος μαλλιών και αποτελούν μια ευέλικτη επιλογή που δεν χρειάζεται συχνή συντήρηση. Είναι μια πολύ δημοφιλής τεχνική καθώς προσδίδει νεανική όψη και λάμψη στα μαλλιά σου.

Όποια από τις τάσεις στα μαλλιά για το 2024 κι αν διαλέξεις, τα μαλλιά σου χρειάζονται φροντίδα. Στο online κατάστημα του Le Tif θα βρεις κορυφαία ποικιλία από επαγγελματικά προϊόντα μαλλιών για να διατηρήσεις τη λάμψη και το χρώμα των μαλλιών σου!

Σχόλια